- Tandläkare i din närheten - Västkusten

Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:

_______________________________________________________________________
Historik

Tandkliniken i Hällevadsholm startades redan på 60-talet av tandläkare Nygren. Kliniken var då belägen i korsningen från dåvarande E6 till den så kallade blågröna vägen mot Bullarebygden och Halden. På 70- talet byggde Tandläkare Nygren om sitt garage till en klinik, där den befinner sig än i dag. Kliniken ligger centralt i samhället, i hjärtat av Bohuslän med några få minuters gångavstånd från tåg- och busskommunikationerna. På 80-talet blev det ett tandläkarbyte och tandläkare Oili Rundgren tog över praktiken. Renovering och modernisering följde.

Under denna tid skolades en ung kvinna in till tandsköterska, vid namn Noomi Alfredsson. Noomi blev med åren navet på kliniken och gentemot patienterna. Det är väldigt roligt att hon fortfarande trivs med arbetet och patienterna. Tragiskt gick tandläkare Oili Rundgren hastigt bort 1997.
1997 tog Tandläkare Camilla Sivertsen över kliniken.
Kliniken digitaliserades och byggdes till och omfattar nu tre behandlingsrum.
År 2013 började Noomis dotter hos oss, Mirell Alfredsson. Hon assisterar tandläkarna och har idag hand om nästan all administration hos oss.

Numera samarbetar Camilla med tandläkare Romuald Hudecek, som började hos oss våren 2017. Han har tidigare drivit en egen praktik i cirka 25 år i Uppsala. Romuald har även hunnit med att arbeta som amanuens lärare på THS i Stockholm samt arbetat vid Akademiska sjukhuset, Amalgamenheten, där han tog hand om patienter med avvikande reaktion för dentala material. Han har också varit med i ett forskningsarbete vid Stiftelsen Metallbiologiskt i Uppsala.

Vi på Tandbågen AB försöker göra allt vi kan för att erbjuda en så god och kvalitativ tandvård som möjligt. Vi erbjuder all slags tandvård.

_______________________________________________________________________
 
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü